Bericht versturen
Thuis Nieuws

Goed nieuws. Movelaser is bekroond met de titel "Top 50 Excellent Wind Power Component Enterprises in China's Wind Power Industry in 2023"

Certificaat
CHINA Nanjing Movelaser Co., Ltd. certificaten
CHINA Nanjing Movelaser Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben zeer tevreden met de houding van de after-sales service, de kwaliteit van het product is uitstekend, en ik hoop het te blijven behouden

—— Liyong Xiong

De producten van uw bedrijf hebben uitstekende prestaties en uitstekende kwaliteit tijdens de werking getoond.het verstrekken van sterke ondersteuning in scenario's zoals de eerste windmeting van het project en de operationele projectbeoordeling;; Uw team biedt tijdige reactie, effectieve communicatie en een zorgvuldige service bij de installatie en het onderhoud van apparatuur.

—— Yunda Li

Nadat het product problemen vindt, kan het snel na de verkoop worden behandeld. Het wordt geadviseerd om het product voor meer milieu's。 geschikt te maken

—— Jiemin Fu

Algemeen ben ik zeer tevreden en hoop blijven ons van geavanceerder, betrouwbaar en stabiel radarmateriaal voorzien.

—— Ventilator Yang

Men hoopt dat de producten worden geoptimaliseerd, zullen blijven worden bijgewerkt en worden herhaald, zal de kwaliteit stabieler zijn, en de dienst, de levering en de naverkoop zullen hoogte blijven handhaven - kwaliteit, en het industrie-leidend niveau bereiken.

—— Yuwei Wang

De levering van het product, de verwerking van het materiaal is zeer geschikt

—— Lange Chen

Positieve houding van op de markt brengend personeel, de geschikte naverkoopdienst

—— Kai Zhao

Blijf harde, win-win samenwerking werken

—— Yuyan Xie

Het materiaal is gemakkelijk en geschikt te installeren voor eenheid het testen.

—— Luke Wang

Het materiaal en de dienst zijn zeer goed, en ik verheug me op voortdurende samenwerking in de toekomst.

—— Mingjie Zhou

Ground-based windlidar heeft goede prestaties en door onze interne en volledige machinefabrikanten erkend, en er is geen bezwaar tegen de testresultaten. Het verkooppersoneel heeft uitgebreide technische kennis en professionele antwoorden. Het personeel ter plaatse is actief en verheugt zich op opnieuw het samenwerken.

—— Kunpeng Lu

In de dienst van de radarinstallatie, heeft het op de markt brengende personeel goede houding, sterke technische capaciteit, en lost problemen op op zijn plaats, die een stevige waarborg voor het vervoer en de installatie van lidar verstrekt.

—— Liang Gao

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Goed nieuws. Movelaser is bekroond met de titel "Top 50 Excellent Wind Power Component Enterprises in China's Wind Power Industry in 2023"

 

laatste bedrijfsnieuws over Goed nieuws. Movelaser is bekroond met de titel "Top 50 Excellent Wind Power Component Enterprises in China's Wind Power Industry in 2023"  0

 

Op 17 en 18 juni werd in de stad Yancheng, provincie Jiangsu, het 15e China (Jiangsu) Wind Power Industry Development Summit Forum in 2023 gehouden.Dit forum verzamelde 100 vertegenwoordigers van bedrijven en diensten in de windenergie-industrie, maar ook elektriciteitsnetten, onderzoeksinstituten, universiteiten, enz., met de nadruk op de uitvoering van de ontwikkelingsdoelstellingen van "koolstofpiek en koolstofneutraliteit",versnelling van de groene transformatie van schone energie, en het verder bevorderen van de kwalitatief hoogwaardige ontwikkeling van de windenergie-industrie in onze provincie.

 

laatste bedrijfsnieuws over Goed nieuws. Movelaser is bekroond met de titel "Top 50 Excellent Wind Power Component Enterprises in China's Wind Power Industry in 2023"  1

 

Volgens de selectieresultaten van de "Top 50 Chinese windenergie-industrie van 2023" die door de conferentie zijn aangekondigd, heeft Nanjing Mulai Laser Technology Co., Ltd.(hierna "Mulai Laser" genoemd) is bekroond met de titel "Top 10 Excellent Wind Power Component Enterprises", die de prestaties van Mulai Laser in de windenergie-industrie volledig erkent.

 

laatste bedrijfsnieuws over Goed nieuws. Movelaser is bekroond met de titel "Top 50 Excellent Wind Power Component Enterprises in China's Wind Power Industry in 2023"  2

 

Als promotor van de ontwikkeling en technische toepassing van coherente windmeting lidar systemen, heeft Movelaser verschillende flexibele windmeting lidar producten zoals grondgebaseerde,cabine, en 3D-scannen sinds 2015. Onder hen heeft de op de grond gebaseerde radar het monopolie van buitenlandse producten doorbroken en importvervanging bereikt;De cabine radar is een standaard onderdeel geworden voor sommige windturbinefabrikantenIn het kader van het programma voor de ontwikkeling van de Europese luchtvaartsector (EVS) is een aantal projecten in het kader van het programma voor de ontwikkeling van de Europese luchtvaartmaatschappij (EVS) en het programma voor de ontwikkeling van de Europese luchtvaartmaatschappij (EVS) uitgevoerd.We herhalen en innoveren voortdurend om klanten te voorzien van producten van hogere kwaliteit.


Movelaser heeft doorbroken met belangrijke kerntechnologieën zoals high-energy all-fiber single-frequency lasers, gevoelige detectie van micro/nano zwakke signalen,hoogwaardige dataverwerkings- en inversieralgoritmen met hoge precisieHet heeft de mogelijkheid om complexe opto-elektronische systemen te ontwikkelen door middel van een volledige keten van productontwikkeling, met inbegrip van procesproductietests.

 

laatste bedrijfsnieuws over Goed nieuws. Movelaser is bekroond met de titel "Top 50 Excellent Wind Power Component Enterprises in China's Wind Power Industry in 2023"  3

 

Movelaser zal zich blijven inzetten om de ontwikkeling van de wereldwijde laserdetectietechnologie-industrie te leiden, om te reageren op de concurrentie en uitdagingen op meer gebieden.en bijdragen aan de ontwikkeling van hernieuwbare energie en kunstmatige intelligentie.

Bartijd : 2023-06-19 14:51:46 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Nanjing Movelaser Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. ivyyao

Tel.: +86 13072523225

Fax: 86-025-86800073

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)