Bericht versturen
Thuis

Nanjing Movelaser Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
CHINA Nanjing Movelaser Co., Ltd. certificaten
CHINA Nanjing Movelaser Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Ik ben zeer tevreden met de houding van de after-sales service, de kwaliteit van het product is uitstekend, en ik hoop het te blijven behouden

—— Liyong Xiong

De producten van uw bedrijf hebben uitstekende prestaties en uitstekende kwaliteit tijdens de werking getoond.het verstrekken van sterke ondersteuning in scenario's zoals de eerste windmeting van het project en de operationele projectbeoordeling;; Uw team biedt tijdige reactie, effectieve communicatie en een zorgvuldige service bij de installatie en het onderhoud van apparatuur.

—— Yunda Li

Nadat het product problemen vindt, kan het snel na de verkoop worden behandeld. Het wordt geadviseerd om het product voor meer milieu's。 geschikt te maken

—— Jiemin Fu

Algemeen ben ik zeer tevreden en hoop blijven ons van geavanceerder, betrouwbaar en stabiel radarmateriaal voorzien.

—— Ventilator Yang

Men hoopt dat de producten worden geoptimaliseerd, zullen blijven worden bijgewerkt en worden herhaald, zal de kwaliteit stabieler zijn, en de dienst, de levering en de naverkoop zullen hoogte blijven handhaven - kwaliteit, en het industrie-leidend niveau bereiken.

—— Yuwei Wang

De levering van het product, de verwerking van het materiaal is zeer geschikt

—— Lange Chen

Positieve houding van op de markt brengend personeel, de geschikte naverkoopdienst

—— Kai Zhao

Blijf harde, win-win samenwerking werken

—— Yuyan Xie

Het materiaal is gemakkelijk en geschikt te installeren voor eenheid het testen.

—— Luke Wang

Het materiaal en de dienst zijn zeer goed, en ik verheug me op voortdurende samenwerking in de toekomst.

—— Mingjie Zhou

Ground-based windlidar heeft goede prestaties en door onze interne en volledige machinefabrikanten erkend, en er is geen bezwaar tegen de testresultaten. Het verkooppersoneel heeft uitgebreide technische kennis en professionele antwoorden. Het personeel ter plaatse is actief en verheugt zich op opnieuw het samenwerken.

—— Kunpeng Lu

In de dienst van de radarinstallatie, heeft het op de markt brengende personeel goede houding, sterke technische capaciteit, en lost problemen op op zijn plaats, die een stevige waarborg voor het vervoer en de installatie van lidar verstrekt.

—— Liang Gao

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Nanjing Movelaser Co., Ltd. werd in mei 2015 opgericht en bevindt zich in gebouw B2 en gebouw D4 van het Hongfeng Science and Technology Park, Kechuang Road,Zone voor economische en technologische ontwikkeling van NanjingDe plaats waar we van aangezicht tot aangezicht staan is gebouw D4, met een totale productiebasisoppervlakte van 9000 vierkante meter.


  Het bedrijf heeft meer dan 300 werknemers, meer dan honderd technisch personeel en meer dan 100 gerelateerde kernrechten op intellectuele eigendom.Het heeft doorbroken door de belangrijkste kerntechnologieën zoals high-energy alle vezels single-frequency lasers, micro/nano zwakke signaal detectie met hoge gevoeligheid, hoge snelheid gegevensverwerking en hoge precisie inversieralgoritmen, en hoge robuustheid systeembesturing.Het heeft de mogelijkheid om complexe opto-elektronische systemen te ontwikkelen via de gehele productketen, van onderzoek en ontwikkeling tot productie en testen..

   

  Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 2

  Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

 • OEM / ODM

  Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 0Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 1Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 2Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 • R & D

  Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 0Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 1Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 2Nanjing Movelaser Co., Ltd. fabriek productielijn 3

Contactgegevens
Nanjing Movelaser Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. ivyyao

Tel.: +86 13072523225

Fax: 86-025-86800073

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)